WEES UNIEK

Gepubliceerd op 10 september 2024 om 17:37

Hoe je aankomt, is hoe je wordt ontvangen."In het leven – of het nu persoonlijk of professioneel is – is er één onwrikbare waarheid: je moet jezelf verkopen. Maar de sleutel tot echt succes is dat je het alleen goed kunt doen als je authentiek bent. Authenticiteit is niet onderhandelbaar. Waarom? Want dan hoef je niet meer te handelen. Je hoeft niet te doen alsof, iemand voor de gek te houden of illusies te creëren die in werkelijkheid niet bestaan. Je bent gewoon jezelf – en dat is je grootste bezit.

Laten we nu eens kijken naar onze activiteiten. Wij zijn actief in de gezondheidsindustrie: we veranderen levens door mensen te helpen hun gezondheid en fitheid naar een hoger niveau te tillen.

 

Meer energie, een beter figuur, een stralender uiterlijk. Alles, als ze het willen – en dat is de sleutel! Mensen reiken naar wat ze verlangen als ze het kunnen zien. En hier is het punt: als we de levens van mensen willen veranderen, moeten we het goede voorbeeld geven. We moeten de persoon zijn die we beloven: individuen die voor hun gezondheid zorgen, die fit en levendig zijn, die er verzorgd uitzien .Een van mijn grootste mentoren zei altijd: "Hoe je aankomt, is hoe je ontvangen zult worden." Die eerste indruk is belangrijker dan de meeste mensen beseffen. In de eerste paar seconden wordt bepaald hoe je wordt waargenomen.

 

En ja, we zijn allemaal mensen met vooroordelen; niemand is daar immuun voor. De vraag die je jezelf dus moet stellen is: Hoe presenteer ik mezelf? Ben ik authentiek? Ben ik het levende voorbeeld van wat ik anderen te bieden heb? Een gezonde, stralende buitenkant die mensen inspireert?

 

Maar authenticiteit is slechts de eerste stap. Omdat onze zaken – en dit is het cruciale punt – worden gedaan met mensen, voor mensen. Vraag uzelf nu af: bent u werkelijk iemand die het succes van anderen kan vieren? Iemand die oprecht anderen wil helpen? Wie begrijpt dat het echte geheim van succes ligt in het helpen van anderen om hun dromen te verwezenlijken? Zig Ziglar heeft het goed begrepen: "Je kunt alles in het leven hebben wat je wilt, als je maar genoeg andere mensen helpt te krijgen wat ze willen."

 

De hamvraag is: ben jij iemand die de hele tijd over zichzelf praat? Over wat je hebt, wat je kunt, wat je van plan bent te bereiken? Of ben jij iemand die kan luisteren? Wie heeft zich gerealiseerd dat we twee oren en slechts één mond hebben – een duidelijk teken dat we meer moeten luisteren en minder moeten spreken. En luister niet alleen om te antwoorden, maar luister om te begrijpen. Dat is de echte gamechanger! Want als je echt begrijpt wat mensen willen, kun je ze met onze producten en ons bedrijf de perfecte oplossing bieden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.